TOKYO RAMEN IKI

TOKYO RAMEN IKI lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 171 beoordelingen
30 mei 2021 om 21:03 Eten is heerlijk maar bezorgster zette de bestelling onder aan de trap neer. Ik heb knieklachten en had gehoopt dat het eten naar mijn verdieping gebracht word. Helaas niet dus.
21 mei 2021 om 20:18 First time ordering, 4 stars because the Bento box was not what I expected, it seems incomplete and should not be called a Bento Box like in Japan. BUTTTTT the Ramen was delicious!!!! One of the best I have tasted here in Amsterdam, delicious!
16 mei 2021 om 20:22 The curry was delicious and delivery was good.
14 mei 2021 om 0:48 Takoyaki en gyioza besteld. Heel lekker en was keurig op tijd. Bestel hier al vaker en altijd top.
12 mei 2021 om 13:02 Second time not considered the notes for the order but also no feedback that request was not possible. Soup was almost cold.
7 mei 2021 om 11:48 The spicy broth is tasty, but my chicken chasu was just a huge piece of chicken skin and fat. I also feel as though you should get more toppings for 16€.
1 mei 2021 om 19:03 Super lekker gegeten en snelle service. Een gerechtje was vergeten, direct achteraan gebeld en ze kwamen meteen brengen, en daarbij nog een gratis drankje gekregen als excuses! Echt super lief en heeeel lekker, zal er snel weer bestellen! :)
11 apr 2021 om 10:14 Lekker lekker! Goed verpakt en op tijd.
27 mrt 2021 om 11:09 The Ramen is excellent. Fresh noodles and amazing flavorful smooth broth. Wish there were 6 gyoza instead of 5 for sharing! Karaage kip is yummy too. only negative - Kimchi is super tiny - not worth the price.
11 mrt 2021 om 9:32 Lekker eten. Juiste hoeveelheid! Goede service.
3 mrt 2021 om 11:08 Missing toppings in both ramen soups. Won’t order again.
27 feb 2021 om 11:35 Heerlijke ramen. Maar zeer trage bezorging. Volgens restaurant iets mis met thuisbezorgd.